• Головна
  • Новини
  • 74 дитини Вараської громади, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, отримали подарунки

74 дитини Вараської громади, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, отримали подарунки

Діти позбавлені батьківського піклування, які перебувають у складних життєвих обставинах та на обліку у Службі у справах дітей отримали подарунки. У рамках виконання комплексної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді на 2021 рік до нового навчального року, за підтримки заступника міського голови Михайла Волинця та депутатського корпусу Вараської міської ради, було виділено кошти.

"На виконання заходів цієї програми з місцевого бюджету було виділено 37 тис. грн на подарунки для дітей позбавлених батьківського піклування, які перебувають у складних життєвих обставинах та на обліку у Службі у справах дітей. 74 дитини Вараської громади отримали необхідні канцелярські товари для занять у школі на суму 500 грн", – розповідає начальник Служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради Анна Ільїна.

0946 2

Анна Ільїна (ліворуч)

1016 2

В.о. міського голови Михайло Волинець вручає подарунки

0987 2

За словами начальника, діти задоволені подарунками, оскільки при їх формуванні працівники служби взяли до уваги те, що діти отримали під час акції "Чужих дітей не буває".

Благодійна акція "Чужих дітей не буває", присвячена Дню знань, відбулася наприкінці серпня. Більше 200 дітей Вараської громади, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, одержали подарунки до нового навчального року. До акції приєдналися місцева влада, підприємці, депутати, релігійні громади, громадські організації, департаменти та соціальні служби виконавчого комітету Вараської міської ради, освітяни, волонтери та небайдужі мешканці Вараської громади.