У Вараській громаді вшанували пам'ять жертв Голодоморів

У День пам’яті жертв голодоморів на площі біля Вараської міської ради відбулася спільна молитва та акція "Запали свічку пам’яті".

У суботу, 26 листопада, вшанувати пам’ять заморених голодом прийшли міський голова м.Вараш Олександр Мензул, заступник міського голови Ігор Воскобойник, керуючий справами Сергій Денега, депутати Вараської міської ради, працівники Рівненської АЕС, військовослужбовці та представники громадськості.

IMG 4876

Біля приміщення міської ради організовано тематичну інсталяцію, до якої усі охочі могли поставити свічку пам’яті. Спільну молитву на заході прочитали Благочинний ПЦУ Вараського благочиння та міста Вараш, настоятель Свято-Покровського храму, протоієрей Віталій Боднар, Василь Плахотка із парафії Успіння Пресвятої Діви Марії Луцької дієцезії Римсько-католицької церкви та настоятель Української греко-католицької церкви св.Архистратига Михаїла отець Михайло.

У той же час, кожен небайдужий житель громади міг засвітити свічку пам’яті на підвіконні своєї оселі.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!