• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет виділив кошти на обладнання для забезпечення критичної інфраструктури

Виконавчий комітет виділив кошти на обладнання для забезпечення критичної інфраструктури

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

У вівторок, 29 листопада, члени комітету розглянули десять питань порядку денного та шість додаткових питань, що стосуються організації життєдіяльності Вараської громади.

Зокрема, під час засідання затверджено Акт про визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам. Начальник Відділу земельних ресурсів Олена Власова доповіла, що у представленому документі визначено розмір збитків, завданих Вараській громаді, через несплату ТзОВ "Будмаркет С" 255 тис. 650 грн за використання земельної ділянки.

виконком2

Затим члени виконавчого комітету підтримали проєкти рішень щодо присвоєння почесного звання України "Мати-героїня", внесення змін до складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у Вараській МТГ, а також про затвердження номенклатури та обсягів місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Окрім цього підтримали питання, котрі стосувалися прийняття на квартирний облік.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитро Ющук доповів щодо питання про видатки резервного фонду бюджету громади. За словами директора департаменту, під час виконання ряду робіт вдалося зекономити кошти, які буде повернуто до місцевого бюджету.

Також члени виконавчого комітету виділили кошти з резервного фонду бюджету громади на придбання генераторів та іншого обладнання для забезпечення об'єктів критичної інфраструктури громади та функціонування служб у разі позаштатних ситуацій.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!