• Головна
  • Офіційна інформація
  • Звіт результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації

Звіт результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації

Управлінням містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету Вараської міської ради (далі- Управління) 14 лютого  2020 року було розпочато громадські слухання з обговорення містобудівних документацій – «Детальний план території по дорозі Рівненська у м.Вараш» та «Детальний план території по проспекту ім.Т.Шевченка у м.Вараш» шляхом оприлюднення інформаційного повідомлення про його початок на офіційному сайті Вараської міської ради.

З відповідною проектною документацією можна було ознайомитися на офіційному вебсайті Вараської міської ради та в Управлінні.

Під час проведення громадських слухань до Управління  пропозицій від громадськості міста не надходило.

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України “Про основи містобудування” та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25 травня 2011 року, 13.10.2020 року в залі засідань виконавчого комітету відбулися громадські слухання за участю мешканців міста, представників депутатського корпусу, виконавчої влади. За результатом громадських слухань підготовлено протокол громадських слухань, який буде передано автору проектів містобудівної документації- архітектору Семенюку В.Ф. для розгляду пропозицій громадськості на відповідність містобудівному законодавству.

Протокол громадських слухань від 13.10.2020 року додається.