Про зміну тарифів на комунальні послуги Кузнецовського МКП

Кузнецовське міське комунальне підприємство  інформує споживачів м.Вараш про зміну тарифів:

1. на послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води, згідно рішення виконавчого комітету Вараської міської ради від 23.02.2021р. №38 «Про встановлення тарифів для КМКП на послугу постачання теплової енергії та послугу постачання гарячої води», а саме:

- послуга   постачання теплової енергії для всіх категорій споживачів208,80 грн/Гкал з ПДВ;

-послуга постачання гарячої води для споживачів м.Вараш, крім споживачів багатоквартирних будинків за індивідуальним договором42,11 грн/м3 з ПДВ;

-послуга постачання гарячої води для споживачів багатоквартирних будинків за індивідуальним договором – 40,75 грн/м3 з ПДВ;

 2. на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, згідно рішення виконавчого комітету Вараської міської ради від 23.02.2021р. №39 «Про встановлення тарифів для КМКП на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення», враховуючи  рішення виконавчого комітету Вараської міської ради від 30.03.2021р. №80 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23.02.2021 № 39 «Про встановлення тарифів для КМКП на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення», а саме:

 - централізоване водопостачання для всіх категорій споживачів24,20 грн / м3 з ПДВ;

 - централізоване водовідведення для всіх категорій споживачів19,32 грн./м3 з ПДВ;

 -централізоване водовідведення для суб’єктів господарювання у сфері централізованого   водовідведення (ВП РАЕС)10,28 грн/м3 з ПДВ;

3.  на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення ТПВ) для КМКП:

 - на території №1 та №4: м-н Перемоги, м-н Ювілейний, м-н Північний, проспект  ім. Т. Шевченка, вул. Садова, вул. Лісова, вул. Комунальна, вул. Соборна, вул. Т. Боровця, вул. Паркова (зі сторони р.Стир), вул. Набережна (зі сторони р.Стир), вул. Теплична, Промислова зона, Паркова зона, приватний сектор, гаражна зона та с.Заболоття, згідно рішення виконавчого комітету Вараської міської ради від 23.02.2021р. №40  «Про  встановлення  тарифу на послугу з поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ та захоронення  ТПВ) для КМКП» та враховуючи  рішення виконавчого комітету Вараської міської ради від 30.03.2021р. №81 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23.02.2021 № 40 «Про встановлення тарифу на послугу з поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ та захоронення ТПВ) для КМКП», а саме:

- вивезення твердих побутових відходів для всіх категорій споживачів  КМКП (територія №1)-157,45грн/м3 з ПДВ;

- вивезення твердих побутових відходів для всіх категорій споживачів с.Заболоття (територія №4) -73,48грн./м3 з ПДВ;

- захоронення  твердих побутових відходів для всіх категорій споживачів  КМКП - 43,50 грн/м3 з  ПДВ.

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019р. №808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного мешканця для комунальних послуг, що надаються споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами» у розрахунку оплати  за надані комунальні послуги  буде додана плата за абонентське обслуговування (дані витрати виключені зі  структури тарифів). Сума абонентської плати затверджена внутрішнім наказом по підприємству №74 від 24.03.2021р.

Плата за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента на місяць для споживачів послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, постачання гарячої води не буде однаковою для усіх абонентів і залежатиме від кількості вузлів розподільного обліку в квартирі.