• Головна
  • Офіційна інформація
  • До уваги керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності та фізичних осіб – підприємців, які використовують працю найманих працівників!

До уваги керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності та фізичних осіб – підприємців, які використовують працю найманих працівників!

Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вараської міської ради доводить до відома керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, розташованих на території громади та фізичних осіб – підприємців, які використовують працю найманих працівників про початок формування груп для проходження навчання та перевірки знань з питань охорони праці та безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

Для прийняття участі в навчанні запрошуються відповідальні працівники підприємств з охорони праці, керівники новостворених підприємств, фізичні особи – підприємці, які використовують найману працю та не пройшли навчання з питань охорони праці та ті кому потрібно пройти повторне навчання (3 роки).

По закінченню курсу, слухачам, які успішно здадуть іспит будуть видані посвідчення відповідного зразка та нормативні документи для організації роботи.

Заявки для участі можна надсилати на адресу управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вараської міської ради майдан Незалежності 1, тал/факс (03636)23494 або на електронну адресу social@varash-rada.gov.ua

Контактний телефон: 2-38-15