Про призов жителів Вараського району на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 р.

Наказ начальника Вараського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки №11-АГД від 20.08.2021 р.

Про призов громадян 1994-2003 років народження жителів Вараського району на строкову військову службу у жовтні–грудні 2021 року

На підставі Закону України "Про військовий обов`язок та військову службу", Указу Президента України від 24 лютого 2021 року №71/2021 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби. строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році", постанови Кабінету Міністрів України №352 від 21 березня 2002 року "Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом" (в редакції постанова КМУ від 20.01.2021 року №100) та з метою повноцінного проведення призову громадян 1994-2003 років народження жителів Вараського районну у жовтні–грудні 2021 року на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, наказую:

1. Провести у жовтні–грудні 2021 року призов громадян 1994-2003 років народження жителів Вараського району на строкову військову службу.

З цією метою у серпні–вересні 2021 року організувати та провести підготовчі заходи, пов’язані з призовом вищезазначених громадян на строкову військову службу.

2. Викликати на призовні дільниці Вараського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі - РТЦК та СП), першого та другого відділу Вараського РТЦК та СП для вивчення та проходження медичного обстеження усіх громадян, яким виповнилося та в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Призову на строкову військову службу підлягають придатні за станом здоров'я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповниться 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

3. Громадянам, яким надійшла повістка для прибуття до призовних дільниць Вараського РТЦК та СП, першого та другого відділу Вараського РТЦК та СП прибути у визначений строк, за адресою та з документами, що вказані в особистих повістках.

У разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов'язані прибути до відповідних призовних дільниць Вараського РТЦК та СП до 10 жовтня 2021 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Вараського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у Р(М)ТЦК та СП для проходження призовної комісії.

5. Керівникам підприємств, установ, організацій міста, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, відкликати з відряджень призовників та забезпечення їх своєчасне прибуття на призовні дільниці Вараського РТЦК та СП, першого та другого відділу Вараського РТЦК та СП відповідно до розпоряджень начальника.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з`являються до призовних дільниць Вараського РТЦК та СП, першого та другого відділу Вараського РТЦК та СП несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

7. Наказ довести до мешканців Вараського району через засоби масових інформацій та керівників підприємств, установ, організацій району, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності.

8. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

ТВО начальника Вараського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки                                    підполковник Я.Кузло

інформація