Про необхідність подання інформації про заборгованість із заробітної плати

Із метою прийняття оперативних рішень щодо вирішення проблеми заборгованості із заробітної плати Міністерство економіки України спільно з Державною службою України з питань праці створило інформаційну платформу для оперативного інформування про стан заборгованості із заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях.

Керівників підприємств, установ та організацій, суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність на території Вараської міської територіальної громади інформуємо про необхідність забезпечення подання інформації про заборгованість із заробітної плати на Порталі електронних сервісів Мінекономіки (https://my.gov.ua).

Подати інформацію в електронному вигляді можна скориставшись детальною інструкцією щодо порядку реєстрації на Порталі, заповнення онлайн форми "Інформація про заборгованість із заробітної плати підприємств (установ, організацій)" та її подання (інструкція додається).

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!