Про тарифи та норми з поводження (вивезення; захоронення) з побутовими відходами у Вараській МТГ

Інформуємо, що тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення) для КП "УК "ЖКС" ВМР та тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ та захоронення ТПВ) для КП "ВТВК" ВМР затверджені рішенням виконавчого комітету ВМР №60-РВ-22 від 22.02.2022 р. і рішенням виконавчого комітету ВМР №61-РВ-22 від 22.02.2022 р. відповідно.

Згадані тарифи, якими і послуговуються КП «УК «ЖКС» ВМР та КП «ВТВК» ВМР при укладені договорів на вивезення ТПВ із юридичними і фізичними особами-підприємцями, набули чинності із 1 березня 2022 року.

Також інформуємо, що норми щодо вивезення побутових відходів у Вараській МТГ, якими послуговуються у своїй діяльності комунальні підприємства "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс" та "Вараштепловодоканал", розроблені Державним підприємством "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства" м.Київ, відповідно до законів України "Про житлово-комунальні послуги", "Про відходи", постанови Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 №1070 "Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами".

Відповідні норми надання послуг з вивезення побутових відходів для Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки затверджені рішенням виконавчого комітету ВМР №387 від 25.11.2021 р., на підставі науково-технічного звіту "Визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Вараської міської територіальної громади", виконаного згаданим вище держаним підприємством.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!