Держлікслужба заборонила реалізацію, зберігання та застосування деяких лікарських засобів

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі – Держлікслужба) ЗАБОРОНИЛА реалізацію, зберігання та застосування:

  • фальсифікованої серії B7432B01 лікарського засобу "Avastin®" (АВАСТИН®), "400 mg/16 ml, 1 vial of 16 ml of concentrate for solution for infusion", з маркуванням виробника "Made in Switzerland by F. Hoffmann-La Roche Ltd Basel, manufacturing site Kaiseraugst".

Така заборона пов’язана із виявленням на території України факту фальсифікації та значних відмінності від оригінального зразка лікарського засобу, що була поставлена до країн Далекого Сходу.

Суб'єктам господарської діяльності, які здійснюють реалізацію, зберігання та застосування лікарських засобів, невідкладно потрібно перевірити наявність вищезазначеної серії лікарського засобу та у разі виявлення вилучити її з обігу шляхом розміщення в карантин, про що негайно повідомити Держлікслужбу та територіальний орган Держлікслужби на відповідній території.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!