• Головна
  • Новини
  • Для поліцейських офіцерів Вараської громади придбано нові автомобілі

Для поліцейських офіцерів Вараської громади придбано нові автомобілі

У Вараській громаді поліцейські офіцери отримали три нові автомобілі. Службові автівки підвищеної прохідності придбано за рахунок платників податків громади.

"Renault Duster" укомплектовані усіма спеціальними засобами: термопринтерами, вогнегасниками, аптечками, пошуковими і тактичними ліхтариками, бензопилами, помповими рушницями тощо.

261262654 276192234455886

Світлина Рівненська ОДА

"Одним з ключових аспектів є безпека громади, тому ми з нетерпінням чекали автомобільного поповнення для поліцейських офіцерів громади. У рамках програми "Безпечна громада" у нас уже почали працювати поліцейські офіцери у селах Сопачів і Більська Воля. Відтепер поліцейський офіцер громади буде у селі Заболоття, ще двоє закріплено за м.Вараш. Їх головне завдання – чути потреби громади і вчасно реагували на них", – зауважує начальник Управління безпеки та внутрішнього контролю Віта Яйченя.

Нагадаємо, у серпні цього року у селах Сопачів та Більська Воля відкрито перші у Вараській громаді Офіси поліцейських офіцерів громади.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!