• Головна
  • Новини
  • Працівники Реабілітаційного центру виготовляють окопні свічки

Працівники Реабілітаційного центру виготовляють окопні свічки

Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко виготовляє окопні свічки для військовослужбовців.

Так, після відновлення своєї роботи, відновилася і волонтерська діяльність Центру. Працівники закладу розпочали роботу із виготовлення окопних свічок для наших військових. Такі свічки допомагають освітити бліндаж чи укриття, зігрітися, приготувати їжу, а також підсушити одяг. Також їх важко загасити вітром і можна запалювати неодноразово.

Днями вони спільно із батьками отримувачів послуг Центру зібрали та передали на Харківщину 140 окопних свічок, теплі носки, білизну та продукти харчування для наших Захисників.

Також Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю продовжує виготовляти свічки та збирає матеріали для їх виготовлення: картон, недопалки свічок, парафін, консервні банки. Це все можна приносити до закладу.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!