• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

У Вараській громаді відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

У Вараській громаді з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, свята Покрови, 80-ї річниці утворення УПА, Дня козацтва відбулися урочистості на місці майбутнього пам’ятника Захисникам України.

В урочистих заходах 14 жовтня взяли участь міський голова Олександр Мензул, заступники міського голови, благочинний Вараського району та міста Вараш, настоятель Свято-Покровсього храму ПЦУ отець Віталій, настоятель Свято-Софіївської церкви ПЦУ отець Йосип, військовий капелан отець Микола, депутати Вараської міської ради та військовослужбовці.

Олександр Мензул привітав присутніх зі святами, котрі відзначають сьогодні в Україні та вручив рідним та близьким загиблих Захисників нагрудні знаки "Почесний громадянин Вараської міської територіальної громади".

IMG 2919

"Україна завжди була сильна і боролася за свою Незалежність. Наше завдання шанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за оборону держави, щоб майбутні покоління знали імена людей, котрі віддали своє життя за Україну. З цією метою, учора на сесії Вараської міської ради було присвоєно звання "Почесний громадянин Вараської міської територіальної громади" усім Героям нашої громади", – сказав Олександр Мензул.

Також міський голова нагородив грамотами за активну громадську позицію, патріотизм, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисників та захисниць України старшого сержанта служби цивільного захисту Бориса Шершня та старшого сержанта служби цивільного захисту, пожежника-рятувальника Сергія Водька.

Окрім цього депутат Рівненської обласної ради Олена Корень грамотами Рівненської обласної ради та пам’ятними знаками волонтерів Вараської громади.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!