• Головна
  • Новини
  • Звернення міського голови Сергія Анощенка з нагоди Дня українського добровольця

Звернення міського голови Сергія Анощенка з нагоди Дня українського добровольця

Шановні воїни-добровольці!

14 березня в Україні відзначають День добровольця. В цей день ми згадуємо українських патріотів, які п’ять років тому, з початком воєнних дій на Сході України, добровільно, за покликом серця пішли боронити нашу державу від російського агресора. 

Українські добровольці стали гордістю свого народу. До лав Збройних сил України, з початку російської агресії на Донбасі, приєдналося понад 100 тисяч добровольців. Саме ці мужні сини і доньки України, у важкий для нашої країни час, ризикуючи власним життям стали на захист кордонів Батьківщини, її територіальної цілісності та незалежності.

Сьогодні ми з гордістю відзначаємо, що таких героїв-добровольців є чимало і серед мешканців нашого міста. Їх подвиг став прикладом справжньої мужності та героїзму.

Велика вдячність та повага тим добровольцям, які сьогодні з честю виконують свій військовий обов’язок.

Бажаю вам  добра, міцного здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові, Божого благословення, швидкого закінчення війни та мирного неба над Україною.

В цей день, схилимо голови перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони назавжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам’ять!

Слава Україні! Слава українським добровольцям!

       З повагою, міський голова С.Анощенко