Семінар для військовослужбовців та учасників АТО

26 березня 2019 року в Вараській міській філії Рівненського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО. Фахівець служби зайнятості Юлія Головченко провела презентацію послуг служби зайнятості з пошуку та підбору підходящої роботи, можливості проходження навчання з метою підвищення кваліфікації або здобуття нової професії, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

До участі у семінарі запросили Василя Шуфрича,заступника начальника Військової частини 3045 Національної гвардії України. В ході семінару було презентовано військову службу за контрактом, безробітних ознайомили з військовими професіями, умовами проходження служби та вимогами до кандидатів. Серед переваг, що отримають контрактники, є пільги, соціальний пакет, житло, продовольче та речове забезпечення, медичне обслуговування, стабільне грошове забезпечення тощо.

Під час семінару також піднімалися питання соціальної та психологічної адаптації тих, хто повернувся до цивільного життя. Присутніх докладно поінформували про те , які кроки здійснює служба зайнятості в цьому напрямку та про конкретні здобутки та напрацювання.

ВАРАСЬКА МІСЬКА ФІЛІЯ РІВНЕНСЬКОГО ОЦЗ