11 квітня – сесія Вараської міської ради

Сьогодні, 11 квітня, відбудеться ІІ пленарне засідання 33 сесії Вараської міської ради.

Нерозглянутими під час І пленарного засідання, яке пройшло 3 квітня, залишилися ще понад 50 питань порядку денного.

Нагадаємо, що 3 квітня депутати розглянули лише 17 проектів рішень, зокрема: встановили надбавки до посадових окладів освітянам, внесли зміни до установчих документів Заболоттівської загальноосвітньої школи, затвердили Передавальний акт Заболоттівської сільської ради та внесли зміни до ряду міських цільових програм.

Також 3 квітня було розглянуто питання щодо скасування завищених тарифів на послуги, які надає населенню міста КМКП. Однак, для того, аби тарифи для населення зменшилися, не вистачило лише 1 депутатського голосу.

Сьогодні народним обранцям належить розглянути ще ряд важливих для мешканців Вараша питань. Зокрема, внести зміни до бюджету міста, що, в свою чергу, дозволить передбачити кошти на ремонт ліфтів та доріг. Також цього дня депутати опрацюють понад 30 «земельних» питань.

Роботу народних обранців під час І пленарного засідання назвати конструктивною та плідною було вкрай складно. Наскільки ж злагодженою буде робота депутатського корпусу Вараша під час ІІ пленарного засідання, побачимо вже незабаром.

Про рішення І пленарного засідання 33 сесії.

Порядок денний 33 сесії.

Засідання розпочнеться о 10.00. Онлайн трансляція сесії буде доступна за посиланням:

https://youtu.be/RWLecJMOZgE