Чергове засідання комісії

22 жовтня 2019 року  під головуванням Ільїної Анни Василівни, заступника голови комісії, начальника служби у справах дітей, відбулось засідання Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.  

На порядок денний засідання було винесено питання щодо визначення дитини, якій буде придбано житло або призначено грошову компенсаці, відповідно до Порядку та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

У ході засідання членами комісії було з'ясовано факти і обставини по даному питанню, та визначено дитину, якій буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, особу з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Протокол комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа буде направлений для затвердження на розгляд виконавчого комітету Вараської міської ради.  

         Служба у справах дітей

виконавчого комітету Вараської міської ради