Центр зайнятості продовжує працювати в штатному режимі

На період введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту здоров’я громадян, Вараська міська філія Рівненського обласного центру зайнятості продовжує працювати в штатному режимі.

 

 

З урахуванням прийнятих рішень Уряду та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо запобігання поширенню епідемії, спричинених коронавірусом COVID-19, в службі зайнятості запроваджені тимчасові особливості обслуговування клієнтів.

З 17 березня, відколи в країні почала діяти надзвичайна ситуація, Вараська міська філія Рівненського ОЦЗ обслуговує клієнтів без особистого контакту, дистанційно. Комунікація відбувається в телефонному режимі або за допомогою засобів електронного зв’язку, а прийом документів – через е-mail або спеціальну скриньку для кореспонденції, яка розміщена на вході в установу.

 

Кар’єрний радник узгоджує з клієнтом в телефонному режимі всю необхідну інформацію для реєстрації в службі зайнятості.

Безробітні громадяни також можуть зателефонувати, написати повідомлення в месенджер, отримати інформацію в онлайн режимі на сайтах Державної служби зайнятості або скористатися іншими засобами електронної комунікації.  

Телефон: (03636) 3-16-40

Електронна пошта: nkuznec@rvocz.gov.ua