У Вараші дозволили роботу продовольчих ринків

30 квітня 2020 року, під час засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш, було прийнято рішення щодо відновлення роботи агропродовольчих ринків міста, перукарень та магазинів, які здійснюють продаж квітів та насіння.

Засідання пройшло під головуванням Сергія Анощенка та за участі директорів ринків, які здійснюють свою діяльність на території Вараської ОТГ.

Після тривалого обговорення, члени комісії одноголосно прийняли рішення з 1 травня 2020 року надати дозвіл на відновлення роботи:

- двох міських ринків, які зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів: МПП «Ринок» та ринок «Північний»;

- відновлення роботи перукарень та салонів краси;

- відновлення роботи магазинів, які здійснюють продаж квітів та насіння на території Вараської ОТГ.

Як зазначив міський голова Сергій Анощенко, послаблення карантинних протиепідемічних заходів в місті відбуватиметься поступово і відкриття продовольчих ринків – лише перший етап виходу з карантину. Наступне засідання Кабінету Міністрів України заплановано на 6 травня 2020 року. У разі покращення епідемічної ситуації, на черзі, зокрема, відкриття тренажерних залів та фітнес-центрів, готелів та зняття обмеження з побутового обслуговування населення.

ПРОТОКОЛ засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш (від 30 квітня 2020 року):

ПОСТАНОВА ГОЛОВНОГО ДЕРЖАВНОГО САНІТАРНОГО ЛІКАРЯ УКРАЇНИ №14 "Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках".