Виконавчий комітет працює в штатному режимі

З 17 червня 2020 року, після двотижневого періоду дистанційної роботи, працівники виконавчого комітету Вараської міської ради повернулися до штатного режиму праці. Робота й надалі здійснюватиметься з дотриманням усіх карантинних обмежень та заходів.

Варто зазначити, що станом на 17 червня захворюваність на Covid-19 підтверджено у 8 працівників ЦНАП та лише у 1 працівника виконавчого комітету, який перебуває на домашній самоізоляції. В усіх інших працівників, які контактували з хворими (в тому числі, й у міського голови) – результати тестування від’ємні.

Також з сьогоднішнього дня відновлює свою роботу Центр надання адміністративних послуг. Однак, ЦНАП все ще працюватиме в обмеженому режимі. Тож просимо мешканців громади без крайньої потреби не відвідувати ЦНАП, а послуги, по можливості, отримувати он-лайн, перейшовши за посиланням: https://varash-rada.gov.ua/tsnap/108-tsnap/121-elektronni-poslugi.

Контактний телефон: 0673643746.

Уся інформація щодо подальшої роботи управлінь та відділів виконавчого комітету розміщується на офіційному сайті Вараської міської ради. Просимо мешканців Вараша користуватися лише перевіреною інформацією з офіційних джерел та з відповідальністю ставитися до поширення викривленої та непідтвердженої інформації в соцмережах.

Зберігайте спокій, дотримуйтеся усіх карантинних заходів та обмежень, будьте свідомими та відповідальними за своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

Дякуємо за розуміння!