Вітання до Дня місцевого самоврядування!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, громадські активісти!

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!  Це свято об’єднує всіх людей з активною життєвою позицією, всіх тих, хто щиро переймається проблемами громади, дбає про її розквіт та зростання. 

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена основна відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх мешканців та створення комфортних умов  для кожного.

Впевнений, що працівники виконавчих органів Вараської міської ради залишатимуться завжди мудрими, толерантними, справжніми професіоналами, готовими прийти на допомогу. 

Висловлюю вдячність всім нашим депутатам, які демонструють відповідальність та самовідданість у роботі. Саме вони, представляючи інтереси громади, як на міському, так і районному та обласному рівнях, забезпечують право кожного - бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Їх досвід – невід’ємний інтелектуальний капітал для нас сьогодні.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо Вараської міської територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров’я, благополуччя, професійних здобутків, впевненості та нових звершень!

З повагою міський голова                    Олександр Мензул