• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет не призначив нових управителів багатоквартирних будинків у місті Вараш

Виконавчий комітет не призначив нових управителів багатоквартирних будинків у місті Вараш

Конкурс із призначення управителів багатоквартирних будинків у місті Вараш визнано таким, що не відбувся. Відповідне рішення у понеділок 14 червня 2021 року ухвалили члени виконавчого комітету Вараської міської ради.

Таким чином для призначення управителів буде оголошено новий конкурс. Обслуговувати багатоквартирні будинки у Вараші до визначення результатів буде комунальне підприємство "УК "Житлокомунсервіс".

Міський голова Олександр Мензул доручив заступнику міського голови Ігорю Воскобойнику вивчити питання щодо проведення конкурсу за допомогою електронних майданчиків (Prozorro та подібних). Окрім цього міський голова доручив Управлінню безпеки та внутрішнього контролю виконавчого комітету Вараської міської ради забезпечити проведення незалежного аудиту фінансово-господарської діяльності комунального підприємства "УК "Житлокомунсервіс".

Також під час засідання члени виконавчого комітету погодили інвестиційну програму у сфері централізованого водопостачання та водовідведення для КМКП на 2021-2022 роки та затвердили нову вартість години відвідування "Соляної кімнати" у Вараському міському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко, яка віднині складатиме 45 гривень.