Шановні працівники медичної галузі Вараської громади!

Шановні працівники медичної галузі Вараської громади! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем медичного працівника!

У всі часи професія медика була однією з найважливіших та найшляхетніших, адже ви оберігаєте найцінніше – людське життя. Саме зараз, у період всесвітньої пандемії, ми ще більше усвідомлюємо важливість вашої роботи. Саме вам довелося взяти на себе основне навантаження у боротьбі з небезпечною хворобою. І сьогодні, ризикуючи власним здоров’ям, ви продовжуєте рятувати життя мешканців нашої громади.

medcine day

Сьогодні перед медициною постали нові завдання та виклики. Наша громада розвиває медичну галузь – яскравим свідченням цього є нещодавнє урочисте відкриття ПЛР-лабораторії у Вараській багатопрофільній лікарні та нового приміщення Більськовільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Хочу запевнити вас та усіх жителів Вараської громади, що депутатський корпус Вараської міської ради, керівництво громади спільно з нашими партнерами буде дбати про підвищення якості надання медичних послуг, про створення кращих умов для медичних працівників.

Зичу вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, злагоди в родинах та непохитної відданості обраній професії. Нехай здійснюються мрії і задуми, віра та оптимізм будуть вірними супутниками у житті!

З повагою міський голова
Олександр МЕНЗУЛ