• Головна
  • Новини
  • Нагороджено рій "Стріла" Вараського ліцею №1 за перемогу в обласному етапі гри "Сокіл" ("Джура")

Нагороджено рій "Стріла" Вараського ліцею №1 за перемогу в обласному етапі гри "Сокіл" ("Джура")

У приміщенні виконавчогно комітету Вараської міської ради відбулося нагородження переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Рій "Стріла" Вараського ліцею №1 виборов І місце на обласному етапі і буде представляти Рівненську область на Всеукраїнському етапі.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Михайло Волинець, заступник міського голови Дмитро Стецюк та офіцер відділення цивільно-військового співробітництва штабу управління оперативнного комадування «Захід» Микола Кутницький.

За глибокі національно-патріотичні переконання, сумлінну та віддану підготовку до військової служби та захисту своєї Батьківщини, за перемогу у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») грамотою виконавчого комітету Вараської міської ради та відзначено грошовою винагородою учнів Вараського ліцею № 1 Вараської міської територіальної громади:
Онука Андрія, учня 9-А класу Вараського ліцею № 1;
Федосюка Олександра, учня 9-А класу Вараського ліцею № 1;
Дулько Владислава, учня 9-Г класу Вараського ліцею № 1;
Мороз Анастасію, ученицю 10-Б класу Вараського ліцею № 1;
Сільман Максима, учня 10-А класу Вараського ліцею № 1;
Талах Наталію, ученицю 10-Б класу Вараського ліцею № 1;
Теслюка Юрія, учня 10-А класу Вараського ліцею № 1;
Устименка Кірілла, учня 9-А класу Вараського ліцею № 1;
Колдун Софію, ученицю 9-А класу Вараського ліцею № 1;
Максимчук Софію, ученицю 10-Б класу Вараського ліцею № 1;
Максимчука Назара, учня 5-Д класу Вараського ліцею № 1;
Федосюка Михайла, учня 7-Б класу Вараського ліцею № 1.

08 2

За активну громадську позицію, за сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативність, добросовісне виконання своїх посадових обов’язків, глибокі національно-патріотичні переконання, за віддану підготовку переможців у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») нагороджено Подякою міського голови та відзначено грошовою винагородою Віктора Міцюка, вчителя предмету «Захист України» Вараського ліцею № 1 Вараської міської територіальної громади.

Від оперативного командування "Захід" майор Микола Кутницький привітав команду Вараського ліцею №1 з перемогою, вручив грамоти переможцям і побажав успіхів у наступному етапі гри "Сокіл" ("Джура"). Оперативне командування "Захід" буде сприяти участі і підтримці команди у всеукраїнському етапі.

За інформацією Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради