• Головна
  • Новини
  • У Вараші та Заболоті перевірено систему протипожежного водопостачання

У Вараші та Заболоті перевірено систему протипожежного водопостачання

Комунальне підприємство "Вараштепловодоканал" провело значний обсяг роботи з приведення у постійну готовність обладнання та мереж системи протипожежного водопостачання у місті Вараш.

Зокрема, виконано ремонт несправних пожежних гідрантів, перевірено стан колодязів, прочищено зливи, відновлено постачання води та тиску у мережах. Нині відбувається відновлення маркування на пожежних гідрантах.

"До виконавчої влади громади звернулося Вараське районне управління ГУ ДСНС із інформацією про обстеження пожежних гідрантів, колодязів у м. Вараш та с. Заболоття. Ми зобов'язали балансоутримувача цих джерел зовнішнього протипожежного водопостачання – КП "Вараштепловодоканал" – усунути недоліки. Під час останнього засідання Комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій комунальне підприємство прозвітувало про виконану роботу та доповіло, що із загальної кількості 224 шт. протипожежних гідрантів підприємству ще залишилося виконати заміну 3-х старих (непридатних) на нові. Будемо і надалі відстежувати цю ситуацію, щоб у центрі нашої громади не виникало ситуацій, як минулого року, коли рятувальники шукали справний гідрант", - говорить начальник відділу цивільного захисту населення виконавчого комітету Вараської міської ради Анатолій Тонкошкурий.