• Головна
  • Новини
  • Оголошено повторний конкурс з призначення управителів багатоквартирних будинків у м.Вараш

Оголошено повторний конкурс з призначення управителів багатоквартирних будинків у м.Вараш

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. Передусім члени комітету ухвалили рішення про проведення повторного конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків у місті Вараш. Прийом пропозицій від компаній триватиме до 11 серпня. Засідання конкурсної комісії, заплановане на 13 серпня, буде транслюватися онлайн.

Також члени виконавчого комітету висунули кандидатури Марії Анцибор (народила і виховала 9 дітей) та Антоніни Кульковець (народила і виховала 7 дітей) на присвоєння почесного звання України "Мати-героїня". Окрім цього члени виконавчого комітету на засіданні 8 липня внесли зміни до трьох своїх рішень, які стосувалися рішень комісій із розгляду заяв окремих категорій громадян про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення. Перерахунок такої компенсації здійснено через збільшення вартості житла.

"Сьогодні ухвалене рішення про оголошення нового конкурсу управителів 77 багатоквартирних будинків у місті Вараш. Хочу звернутися до ініціативних груп зі створення ОСББ: прошу повідомляти нам інформацію про утворення такого об'єднання і ми не виставлятимемо ваш будинок на конкурс. Також ми не прийняли рішення про надання дозволу одній із комерційних структур на розміщення рекламної конструкції. У цьому питанні я не бачу організованої роботи профільного комунального підприємства та Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва щодо розміщення реклами. У Вараші багато реклами, яка не облікована й не відповідає вимогам законодавства. Тому треба терміново навести лад у цьому питанні", - зазначив міський голова Олександр Мензул.