• Головна
  • Новини
  • Конкурсна комісія рекомендувала призначити Наталію Валюшко та Євгенію Сахнюк керівниками вараських ліцеїв №3 та №4

Конкурсна комісія рекомендувала призначити Наталію Валюшко та Євгенію Сахнюк керівниками вараських ліцеїв №3 та №4

Відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад керівників вараських ліцеїв №3 та №4.

Знання та презентації кандидатів оцінювала конкурсна комісія на чолі з заступником міського голови Михайлом Волинцем, у складі начальника управління освіти Олени Корень, голови Вараської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Володимира Нікітчука, голови первинної профспілкової організації працівників освіти і науки Вараського ліцею №3 Наталії Гончар, депутатів Вараської міської ради Сергія Макарука (фракція "Батьківщина"), Романа Годунка (фракція "Голос"), Олександра Дерев’янчука (фракція "Європейська солідарність"), Віри Литвин (фракція "Пропозиція").

IMG 5045

Кандидати демонстрували свої знання законодавства у сфері освіти, розв’язували ситуаційне завдання.

Кандидат на посаду керівника Вараського ліцею №3 Наталія Валюшко представила комісії своє бачення сильних і слабких сторін закладу, визначила пріоритетні напрямки розвитку ліцею. Кандидат на посаду керівника Вараського ліцею №4 Євгенія Сахнюк, також продемонструвала хороші результати як у тестовому, так і у ситуаційному завданні.
За результатами підрахунку балів за виконані завдання члени комісії вирішили рекомендувати міському голові укласти контракти на шість років із Наталією Валюшко та Євгенією Сахнюк.

У п’ятницю, 16 липня, конкурсна комісія оцінюватиме кандидатів, що претендують очолити Вараський ліцей №2 (засідання розпочнеться о 9:00) та Вараську гімназію (засідання заплановане на 12:00).