• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет надав в оренду приміщення для приймальної народного депутата України

Виконавчий комітет надав в оренду приміщення для приймальної народного депутата України

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. Насамперед, члени комітету затвердили Положення про архітектурно-містобудівну раду при відділі архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради.

"Архітектурно-містобудівна рада зможе затверджувати нові детальні плани територій, генеральних планів міста або сіл. Ця документація буде розглядатися спеціалістами, професійними архітекторами. Також рада буде розглядати різні спірні питання та вирішувати їх", - пояснює начальник відділу архітектури та містобудування Вараської міської ради Владислав Ільницький.

1626696495830

Затим проголосували за надання в оренду приміщення для розміщення приймальної народного депутата України Андрія Шараськіна (мкр-н Перемоги 25), продовження договорів оренди приміщення для філії "Державний ощадний банк України" та частини даху, на якому розміщується телекомунікаційна мачта ПрАТ "ВФ Україна". Також погодили Вараській багатопрофільній лікарні можливість продовжити за результатами аукціону оренду частини приміщення для однієї з приватних лабораторій.

1626696495792

Також члени виконавчого комітету відмовили двом громадським організаціям у можливості продовжити оренду адміністративно-побутового корпусу БУ-2 - це приміщення планується використовувати для розміщення архіву Вараської громади. Для ГО "Вараська спілка багатодітних сімей "Сім’я" уже запропоновано інше приміщення.

Окрім цього, на засіданні виконавчого комітету затверджено протокол Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 року №615.