"Земельна" комісія розглянула низку питань

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. На порядок денний було винесено 121 питання, серед яких депутати розглянули близько 80.

30 липня члени комісії розглянули питання, котрі попередньо були обговорені під час виїзного засідання у вівторок, 27 липня, та низку питань, котрі стосувалися земельних ділянок у сільських місцевостях.

IMG 5977 1

Під час засідання депутат Дмитро Мохнар (фракція "За майбутнє") наголосив, що комісія розглядає не лише земельні питання, а й екологічні. Він зазначив, що у квітні 2021 року ним було направлене звернення щодо закриття несанкціонованого сміттєзвалища у с. Стара Рафалівка та усне звернення під час засідання сесії Вараської міської ради щодо незаконного вивозу сміття до міського сміттєвого полігону. Тоді він наголосив, що необхідно організовувати систематичні перевірки для визначення наявності факту незаконного викидання сміття, щоб жителі громади усвідомлювали відповідальність за скоєння правопорушень.

Дмитро Мохнар зауважив на необхідності отримання інформації про кількість здійснених перевірок та виписаних протоколів про правопорушення.

IMG 5973 1

Загалом, майже усі питання, які були розглянуті під час засідання, були підтримані та рекомендовані до прийняття на черговій сесії Вараської міської ради, лише декілька з них було повернуто на доопрацювання.