• Головна
  • Новини
  • Директор Вараського ліцею №3 закликає колег-освітян вакцинуватися

Директор Вараського ліцею №3 закликає колег-освітян вакцинуватися

Директор Вараського ліцею №3 Наталія Валюшко власним прикладом переконує педагогічний колектив, працівників навчального закладу вакцинуватися від COVID-19. Директор упевнена, що саме щеплення посприяє безпеці для учнів.

"Пандемія внесла певні корективи у шкільне життя. Зараз ми працюємо над залученням ще більшої кількості працівників нашого закладу до вакцинації. За моїми підрахунками, майже 40% вчителів вакциновані. Гадаю це уже непоганий результат, але будемо і надалі переконувати, що вакцинація - це безпека учнів і власна безпека педагога. Особисто я вакцинована, маю паспорт вакцинації, і закликаю усіх вакцинуватися", - сказала Наталія Валюшко.

Відмітимо, що із червня у приміщенні Вараського ліцею №3 розміщено Центр вакцинації населення. Із наступного тижня його планують перемістити в інше приміщення у центрі Вараша - Вараську міську публічну бібліотеку (м-р Перемоги 23 (колишнє приміщення МРЕО, військомату).

На цей момент центр працює щодня із 09:00 до 15:00 за адресою мікрорайон Перемоги 8, м.Вараш. Щеплення відбуваються вакцинами Moderna (США) та CoronaVac (Китай), які сертифіковані Міністерством охорони здоров’я та рекомендовані Всесвітньою організацією здоров'я до застосування, їх ефективність становить 94,1% та 83,5% відповідно.

Попередній запис для вакцинування відбувається у вашого сімейного лікаря або за телефоном (067) 67-87-632.