• Головна
  • Новини
  • У вараське відділення "Приватбанк" додасть одного спеціаліста з обслуговування клієнтів

У вараське відділення "Приватбанк" додасть одного спеціаліста з обслуговування клієнтів

На адресу виконавчого комітету Вараської міської ради надійшов лист від АТ "Комерційний банк "Приватбанк", у якому фінансова установа повідомляє про позитивний розгляд пропозиції депутатів міської ради.

Супервайзер із розробки технологій обробки запитів клієнтів та держорганів М.А.Сердечна зазначає, що банком ухвалене рішення про введення додаткової одиниці "спеціаліст з обслуговування клієнтів у відділенні у м.Вараш". Інформація щодо початку роботи іще одного спеціаліста у листі відсутня.

Нагадаємо, влітку під час засідання десятої сесії Вараської міської ради депутати ухвалили рішення про звернення до АТ "Комерційний банк "Приватбанк" щодо збільшення кількості штатних працівників у вараських відділеннях через велике навантаження на одного працівника банку та відповідного утворення черг до спеціалістів, що викликає невдоволення у жителів Вараської громади.

Раніше "Приватбанк" повідомив виконавчий комітет, що відділення за адресою м-р Будівельників 72А, м.Вараш припиняє діяльність із 31 серпня 2021 р.