• Головна
  • Новини
  • У вараському ЦНАП упродовж вересня представники підрозділів виконавчого комітету надаватимуть консультації

У вараському ЦНАП упродовж вересня представники підрозділів виконавчого комітету надаватимуть консультації

Під час другого пленарного засідання 11 сесії Вараської міської ради депутати затвердили графік надання консультацій представниками структурних підрозділів виконавчого комітету. Працівники визначених відділів, управлінь та департаментів спілкуватимуться із жителями громади у приміщенні Центру надання адміністративних послуг.

Так, відповідно до графіку, у перший понеділок місяця консультації надаватиме Управління економіки та розвитку громади з 14:00 до 16:00 год. та Служба у справах дітей із 15:00 до 17:00 год.

У перший, третій вівторок місяця консультації надаватиме Відділ архітектури та містобудування з 14:00 до 16:00 год. У другий та четвертий вівторок місяця консультації надаватиме Відділ земельних ресурсів із 14:00 до 16:00 год. У другу п’ятницю місяця консультації надаватимуть працівники Управління безпеки та внутрішнього контролю з 14:00 до 16:00 год.

Департамент житлово-комунального господарства, майна та будівництва надаватиме консультації населенню третього четверга місяця з 14:00 до 16:00 год. Щосереди консультації надаватимуть працівники Відділу Державного архітектурно-будівельного контролю з 11:00 до 13:00 год.

Із графіком надання консультацій у вересні можна ознайомитися нижче.

SheduleSeptember