Футбольний вікенд 18-19 вересня у Вараші

У найближчі вихідні дні любителі гри мільйонів Вараської громади матимуть змогу відвідати шість матчів та підтримати команди.

У суботу, 18 вересня, на центральному полі стадіону “Ізотоп” у рамках 3-го туру Чемпіонату України Дитячо-юнацької футбольної ліги України зустрінуться команди U-15 та U-17 ФК "Вараш" із однолітками з клубу “Галичина” (Львів). О 12:00 розпочнеться матч підлітків, о 14:00 силами мірятимуться юнаки.

Цього ж дня 14:00 на запасному полі стадіону “Ізотоп” відбудеться матч Чемпіонату Рівненської області серед команд 2 ліги сезону 2021 р. між командами “Моноліт” (Вараш) та “Ґраніт” (смт Рокитне).

Також у суботу о 18:00 на центральному полі стадіону відбудеться матч  Чемпіонату Рівненської області серед ветеранських команд 35+ (сезон 2021 р.) між  командами “Ізотоп” (Вараш) та "Енергія" (смт Володимирець).

У неділю, 19 вересня, команда “Ізотоп-РАЕС” (Вараш) прийматиме на центральному полі стадіону “Ізотоп” суперників із клуба “Случ” (Березне). Матч юнацької команди “атомників” розпочнеться о 14:00, а дорослі вийдуть на поле о 16:00. Як стало відомо 17 вересня від Рівненської обласної асоціації футболу, матч "Ізотоп-РАЕС" - "Случ" не відбудеться.

Запрошуємо прийти вболівати за наші команди і підтримувати наших гравців!