• Головна
  • Новини
  • "Соціальна" комісія підтримала питання щодо медичного спеціалізованого обладнання для Вараської багатопрофільної лікарні

"Соціальна" комісія підтримала питання щодо медичного спеціалізованого обладнання для Вараської багатопрофільної лікарні

Відбулося засідання Комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я Вараської міської ради.

Під час засідання члени комісії розглянули чотири питання, а саме: про внесення змін до установчих документів комунальному некомерційному підприємству "Вараська багатопрофільна лікарня", про надання дозволу лікарні на прийняття на зберігання, із можливістю використання медичного спеціалізованого обладнання, про затвердження проміжного ліквідаційного балансу управління праці та соціального захисту населення, про перейменування територіального центру соціального обслуговування та затвердження його положення.

Депутати підтримали надання дозволу Вараській багатопрофільній лікарні на прийняття на зберігання, із можливістю використання медичного спеціалізованого обладнання.

"У рамках розробки інновацій нашої лікарні ми обговорювали питання щодо забезпечення медичним обладнанням. Є пропозиція від бізнеса, яка дозволяє нам не брати кредит під відсотки. Є така форма, вона вже існує в Україні. Ми отримаємо швидко та великий перелік обладнання, відповідно зможемо подати пакет документів до НСЗУ", - повідомив членам комісії заступник міського голови Михайло Волинець.

Також депутатами було підтримано питання щодо перейменування територіального центру соціального обслуговування, на доопрацювання спрямовано питання щодо змін установчих документів лікарні для детальнішого вивчення.