• Головна
  • Новини
  • КП "Благоустрій" Вараської громади придбає у лізинг спецтехніку

КП "Благоустрій" Вараської громади придбає у лізинг спецтехніку

Комунальне підприємство "Благоустрій" готується придбати декілька одиниць спеціальної техніки. Під час 12 сесії Вараської міської ради депутати дозволили керівництву підприємства укласти лізинговий контракт.

Частину оплати за техніку буде здійснено за рахунок державного бюджету за допомогою субвенції на розвиток комунальної інфраструктури.

"Кошти субвенції спрямують на сплату авансового платежу за договором фінансового лізингу на придбання техніки. Ми подали всі необхідні документи до Мінрегіону, зокрема, кількість і найменування потрібної техніки. Також зараз очікуємо рішення по тендеру щодо банківської установи. На даний час ми виконали усі умови та очікуємо результатів", – розповідає керівник КП "Благоустрій" Юрій Сергійчук.

За словами директора комунального підприємства, заплановано придбати рециклер асфальту, асфальтоукладач, дорожній каток, трактори, розкидачі піску для доріг і тротуарів, автогідропідйомник, екскаватор-навантажувач з обладнанням та ін. Ця техніка дозволить зміцнити матеріально-технічну базу підприємства.