• Головна
  • Новини
  • П'ятьох жителів Вараської громади направили на строкову службу до ЗСУ

П'ятьох жителів Вараської громади направили на строкову службу до ЗСУ

Із 1 жовтня в Україні традиційно розпочався призов громадян на строкову військову службу. Сьогодні у Вараській міській територіальній громаді відбулися урочисті проводи 5 юнаків, які призвані на службу до Збройних Сил України.

Цьогорічна призовна кампанія триватиме 3 місяці. Упродовж жовтня-грудня 2021 року через Вараський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки на строкову військову службу планується призвати 29 юнаків Вараської громади.

1633521163470

Юнаки віком від 18 до 27 років виконуватимуть свій конституційний обов’язок у рядах Збройних Сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України та Державної служби спеціального транспорту.

1633521163449

Для виконання плану в нашій громаді потрібно докласти ще чимало зусиль, але спільними зусиллями ми повинні виконати планове завдання для нашого громади та не допустити порушення законодавства України.

Нагадуємо, що за ухилення від служби передбачається адміністративна та кримінальна відповідальність, зокрема, ухилення від призову карається обмеженням волі на строк до трьох років.