• Головна
  • Новини
  • Учні Вараського ліцею №2 знову навчаються у приміщенні закладу освіти

Учні Вараського ліцею №2 знову навчаються у приміщенні закладу освіти

Учні 5-11 класів Вараського ліцею №2 відсьогодні повернулися до навчання у класних кімнатах закладу освіти. Рівень вакцинації працівників ліцею складає 80,77%.

Минулого тижня, 5 жовтня, дистанційне навчання було скасоване для учнів Собіщицького ліцею, також 6 жовтня до позакласних занять повернулися вихованці Центру дитячо-юнацької творчості Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради. 

Відмітимо, що обмеження, запроваджені Кабінетом Міністрів України, не застосовувалися до Заболоттівської гімназії, Вараського ліцею №3, Озерецької гімназії, адже рівень вакцинації до запровадження "жовтого" рівня карантину по всій Україні у цих навчальних закладах складав більше 80%.

Varash distancelearning4

Дистанційно, згідно з вимогами Державної комісії з питань ТЕБ і НС та постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 р. (зі змінами), триває навчання у НВК №10, Більськовільському, Сопачівському, Мульчицькому ліцеях, вараських ліцеях №4 та №5, Рудківському закладі загальної середньої освіти.

Актуальна інформація про стан вакцинації працівників закладів освіти Вараської громади (оновлюється у режимі реального часу Управлінням освіти виконавчого комітету Вараської міської ради)