• Головна
  • Новини
  • Вараські вогнеборці ліквідовували умовну пожежу у готелі "Вараш"

Вараські вогнеборці ліквідовували умовну пожежу у готелі "Вараш"

У Вараській громаді триває комплексна перевірка з питань цивільного захисту населення та запобігання надзвичайним ситуаціям. Сьогодні вараські рятувальники відпрацьовували реагування на виникнення умовної пожежі у готелі "Вараш".

За тактичним задумом під час проведення ремонтних робіт на 5-му поверсі готелю у результаті порушення правил експлуатації газозварювального обладнання стався вибух кисневого балону, що призвело до обвалу стін. Під завалами конструкцій опинився один із працівників, також виникла пожежа.

20211020 111056

У процесі відпрацювання вогнеборці 2-го державного пожежно-рятувального загону з охорони Рівненської АЕС та 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області продемонстрували злагодженість та оперативність при ліквідації умовної пожежі.

20211020 112019

Відмітимо, що із 19 по 20 жовтня 2021 року Головне управління ДСНС України у Рівненській області проводить комплексну інспекторську перевірку реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, стану та організації роботи з питань техногенної та пожежної безпеки.