• Головна
  • Новини
  • Вихованки хореографічного гуртка "FlashDance" вибороли бронзу у всеукраїнському конкурсі

Вихованки хореографічного гуртка "FlashDance" вибороли бронзу у всеукраїнському конкурсі

Вихованки хореографічного гуртка "FlashDance" підліткового клубу "Обрій" Вараського міського центру соціальних служб здобули ІІІ місце під час Всеукраїнського конкурсу сучасної хореографії "Інший вимір".

У Луцьку на одній сцені з іншими 33 колективами з усіх куточків України наші дівчата показали себе на вищому рівні. Їх оцінило компетентне журі: Тісато Ісікава – провідна артистка балету, заслужена артистка естрадного мистецтва України, Марія Черепанцева – професійна танцівниця, хореограф, педагог, Петро Наку – професійний танцівник, педагог та хореограф Київської дитячої академії мистецтв та Totem Dance School, Анастасія Василевська – професійна танцівниця та хореограф.

photo 2021 10 19 14 28 04

Вихованки гуртка "FlashDance"

Танець "Магічне протистояння" у середній віковій категорії заворожив усіх присутніх у залі, за що вихованки гуртка і завоювали бронзу. А також у старшій віковій категорії за танець "Чорно-Біле" отримали диплом "Воля та сила до перемоги".

photo 2021 10 19 14 27 52

Вихованки "Обрію" уже не вперше беруть участь у таких масштабних конкурсах та завжди здобувають нагороди. Вітаємо з перемогою наших юних танцівниць та керівника гуртка Іванну Муравинець!