• Головна
  • Новини
  • Відбулося засідання конкурсної комісії щодо призначення керівника Мульчицького ліцею

Відбулося засідання конкурсної комісії щодо призначення керівника Мульчицького ліцею

Відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника Мульчицького ліцею Вараської міської ради.

До участі у конкурсному відборі на посаду керівника закладу загальної середньої освіти були допущені два кандидати: Терещук Олексій Вікторович та Ярута Олександр Сергійович.

IMG 1731

Олексій Терещук та Олександр Ярута (праворуч)

Наступний етап конкурсу етап передбачав зустріч кандидатів із колективами та керівництвом закладів освіти, батьківськими комітетами, представниками учнівського самоврядування, під час яких вони представляли себе та своє бачення напрямків розвитку навчального закладу.

IMG 1719

20 жовтня на визначальному засіданні конкурсної комісії, яке супроводжувалося відеотрансляцією, кандидати демонстрували свої знання законодавства України у сфері освіти за допомогою письмового тестування, виконували ситуаційні завдання, деталізували напрямки та стратегії розвитку навчальних закладів.

IMG 1728

За результатами конкурсу Олексій Терещук набрав 23,9 балів, Олександр Ярута – 21,5 балів. Згідно з положенням про проведення конкурсу міський голова за декілька днів має визначитися щодо призначення керівника закладу.