• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді відновлено заняття з плавання для школярів

У Вараській громаді відновлено заняття з плавання для школярів

Із 15 листопада для учнів 5-х класів усіх закладів освіти Вараської громади відновлено заняття з плавання. Для кожного навчального закладу упродовж тижня заплановано час у басейні "Енергетик".

Також відсьогодні для учнів закладів загальної середньої освіти сільських місцевостей Вараської громади організовано доправлення дітей до басейну. Отже, 16 листопада, його відвідали учні Рудківського закладу загальної середньої освіти.

Читайте також: Учнів 5-х класів Вараської громади безоплатно навчають плаванню

0902

фото з архіву

Зазначимо, що із 11 листопада дистанційне навчання учнів закладів загальної середньої освіти Вараської громади скасоване. Починаючи із 8 листопада усі працівники навчальних закладів, що не мали жодного щеплення проти COVID-19, були повідомлені про відсторонення від роботи без збереження заробітної плати до моменту проходження повного курсу вакцинації згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. №1236 (зі змінами від 20 жовтня 2021 р. №1096).

Так, станом на 16 листопада відсторонено від роботи 111 працівників закладів освіти громади (минулого тижня – 130 осіб). Водночас, 90% освітян вакциновані хоча б однією дозу вакцини проти коронавірусу.

Нагадаємо, що починаючи з 17 листопада Центр вакцинації населення м.Вараш буде приймати охочих у Центрі дозвілля за адресою м-р Будівельників 2А ("Лісова пісня").

Центр працює щодня із 8:00 до 16:00 без вихідних. Щеплення відбуваються вакцинами CoronaVac, Pfizer, AstraZeneca (2-га доза), Moderna. Попередній запис для вакцинації відбувається у сімейного лікаря або за номером телефону (067) 678-76-32, або у порядку "живої" черги. Також усі ФАП та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19, вакцинація там відбувається за попереднім записом.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!