• Головна
  • Новини
  • У ЦНАП громади допоможуть згенерувати COVID-сертифікат у додатку "Дія"

У ЦНАП громади допоможуть згенерувати COVID-сертифікат у додатку "Дія"

У Центрі надання адміністративних послуг міста Вараш жителі громади можуть отримати допомогу в оформленні COVID-сертифікату у додатку "Дія".

Задля цього достатньо звернутися до адміністратора центру (м-р Будівельників 25/1, приміщення 104) і мати із собою функціонуючий ґаджет.

6155acc1d2d28435192264 730x410

"Охочі отримати допомогу в отриманні COVID-сертифікату у додатку "Дія" можуть звертатися до нас щодня із 8:00 до 17:15 (субота, неділя – вихідні). Приходьте, звертайтеся до адміністратора Катерини Мархайчук, яка є відповідальною особою. Хоча за її відсутності або зайнятості, із сертифікатом допоможе будь-хто з адміністраторів. Ми усвідомлюємо актуальність ситуації та епідеміологічний стан у Вараській громаді, тому наші адміністратори долучаються до підтримки та допомоги кожному громадянину", – зазначає завідувач сектору "Адміністратор" відділу ЦНАП Людмила Шолом.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!