• Головна
  • Новини
  • "Земельна" комісія підтримала проєкт програми розвитку земельних відносин на 2022-2026 роки

"Земельна" комісія підтримала проєкт програми розвитку земельних відносин на 2022-2026 роки

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Комісія розглянула 92 питання, а також включила до порядку денного додаткові клопотання.


3 грудня члени комісії розглянули низку питань щодо надання земельних ділянок у сільських місцевостях, затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу громадянам на розроблення проєкту землеустрою, встановлення орендної плати за користування земельною ділянкою.

ком156
Також депутати підтримали проєкт "Програми розвитку земельних відносин Вараської міської територіальної громади на 2022-2026 роки".

"Реалізація цієї програми передбачається у трьох напрямках: землеустрій, ринок оцінка та кадастри. Більша частина коштів спрямовується на створення документації щодо встановення меж у громаді. Вона потрібна оскільки нині розроблюється Комплексний план просторового розвитку громади, треба встановити межі. Також плануємо розробку документів для аукціонів", - зауважила начальник Відділу земельних ресурсів Олена Власова.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!