• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул: Багато уваги приділяємо розвитку сіл нашої громади

Олександр Мензул: Багато уваги приділяємо розвитку сіл нашої громади

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул одержав відзнаку проєкту "Лідери змін" за активну співпрацю з сільськими територіями громади та розвиток сільських територій.

Експерти проєкту, який організувала Місцева асоціація органів місцевого самоврядування "Об'єднані територіальні громади Рівненщини", визнали очільника Вараської громади кращим у номінації "Лобіст села". Відзнаку Олександру Мензулу днями вручив народний депутат України Віктор М’ялик.

1640342281579

Олександр Мензул та Віктор М'ялик (праворуч)

1640342281563

"До нашої громади увійшли 17 сіл і тепер виконавча влада, і депутатський корпус має докласти зусиль, щоб зробити життя людей у наших сільських територіях також комфортним. У Більській Волі вже відкрито амбулаторію. У селі Сопачів виконано реконструкцію освітлення на деяких вулицях. У селах Собіщиці, Заболоття та ін. працюють станції поліцейських офіцерів громади. Розпочали реалізацію проєкту щодо роздільного збору сміття, встановлено контейнери у декількох селах. Також встановлюються дитячі майданчики, будується дорога до Білого озера. Ми придбали нові шкільні автобуси, учні 5-х класів мають змогу навчатися плаванню. Цьогоріч сім "сільських" проєктів стали переможцями у програмі Громадського бюджету. І це все неповний перелік того, над чим ми вже працюємо", – зауважує Олександр Мензул.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!