• Головна
  • Новини
  • Підсумки року: "Вараштепловодоканал" розповів про досягнення підприємства за попередній рік

Підсумки року: "Вараштепловодоканал" розповів про досягнення підприємства за попередній рік

Комунальні підприємства Вараської громади продовжують підбивати підсумки господарювання у минулому році. Услід за Вараською багатопрофільною лікарнею досягненнями на сторінці підприємства у мережі Фейсбук поділився директор "Вараштепловодоканал" Юрій Трачук.

Зокрема, керівник підприємства зауважив, що із березня 2021 року ВТВК є беззбитковим. Попередній рік є найуспішнішим у виробничому плані за останнє десятиліття, запроваджено економію коштів, підвищення заробітної плати працівникам, придбано спецодяг та ін.

"2021 рік був не лише роком "декомунізації" підприємства – ми не лише одержали нову назву, а й зафіксували у ній специфіку своєї роботи. Попередній рік був також найуспішнішим у виробничому плані за останнє десятиліття. У результаті успішного експерименту було зроблено рециркуляцію теплоносія, що дозволило уникнути розриву у подачі гарячого водопостачання у міжопалювальний період. Окрім цього є суттєві результати і щодо іншого експерименту – вживлення корисних бактерій на очисних спорудах. За цей рік відновлено весь спецтранспорт. Також у результаті налагодженої системи закупівель підприємство має економію на придбанні труб у розмірі 60 000 грн. Розпочато роботи із влаштування комерційного обліку спожитих послуг (білінг-системи). Завдяки встановленим новим енергоефективних насосам підприємство економить на споживанні електроенергії 647 664 грн. [...] Також у 2021 році уперше за багато років розпочалося забезпечення працівників молоком та необхідними інструментами, надано 195 комплектів спеціального одягу, засоби гігієни", – мовиться у повідомленні ВТВК.

vtvk new uniform

Також очільник підприємства серед досягнень виокремлює вчасні розрахунки за борговими зобов'язаннями, котрі виникли у попередні роки, перед РАЕС, одержання більше 13 млн грн субвенції із держбюджету, можливість споживачам послуг оформити розтермінування на 4 роки оплату повірки лічильників.

"Завдяки запровадженій ВТВК у 2021 році програмі споживачі мають можливість оформити розтермінування на 4 роки (!) сплати за повірку лічильників. Також минулоріч активізована робота із боржниками щодо сплати за надані послуги. Уперше започаткована програма лояльності для відповідальних абонентів комунального підприємства. У спеку чи холод, вночі чи у вихідні наші працівники усували пориви й відновлювали тепло та водопостачання", – зазначено у тексті посту на сторінці у Фейсбук.

269704679 4620809184651271 8099115549354988206 n

Світлини ВТВК

Окрім цього до позитивів Юрій Трачук відносить нагородження підприємства бронзовою нагородою за результатами незалежного аналізу фінансово-господарської діяльності серед підприємств комунальної сфери України (за показником зростання власного капіталу) та золотою нагородою серед підприємств Рівненщини (за зростання показників фінансової успішності). Також під завісу року колектив КП "Вараштепловодоканал" нагороджено найвищою нагородою Рівненської обласної ради – Почесною відзнакою.

269948143 4635218406543682 1782562425233399806 n

Працівники ВТВК, нагороджені грамотами виконавчого комітету Вараської міської ради та Почесними грамотами Рівненської обласної ради

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!