• Головна
  • Новини
  • Конкурсна комісія визначилася з рекомендацією щодо директора Агенції розвитку Вараської громади

Конкурсна комісія визначилася з рекомендацією щодо директора Агенції розвитку Вараської громади

Відбувся другий етап конкурсу – співбесіда з кандидатами на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Агенція розвитку Вараської громади", під час якої заслуховувалися презентації пропозицій щодо перспективного плану розвитку підприємства (стратегія розвитку на 5 років).

За результатами заслуховування 18 січня презентації пропозиції щодо перспективного плану розвитку підприємства (стратегії розвитку на 5 років) та співбесіди з кандидатами на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Агенція розвитку Вараської громади", конкурсною комісією прийнято рішення – рекомендувати міському голові Олександру Мензулу призначити на посаду директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Агенція розвитку Вараської громади" Юрія Миколайовича Трачука.

5214

Відповідно до пункту 4.12 Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Агенція розвитку Вараської громади", затвердженого рішенням виконавчого комітету Вараської міської ради від 05.10.2021 №330, міський голова ухвалює рішення про призначення на посаду директора на підставі пропозиції конкурсної комісії упродовж місяця з дня ухвалення рішення конкурсною комісією.

Протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП ВМР "Агенція розвитку Вараської громади" №1100-ПТ-1100-36-2-22 від 18 січня 2022 р.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!