Вараська громада у цифрах: 36 579 362

Саме на таку суму минулоріч було стягнуто аліментів на утримання 590 дітей Вараського району. Цей показник є найбільшим у Рівненській області.

Відмітимо, що із початку 2022 року Вараським відділом Державної виконавчої служби у Вараському районі Рівненської області стягнуто із боржників аліментів на суму 1 млн 284 тис. 034 грн. Також відкрито 928 виконавчих проваджень зі стягнення аліментів.

Varash cifra36579362 1

Працівники Державної виконавчої служби наголошують, якщо людина не сплачує аліменти, на неї можуть бути накладені обмеження, такі як заборона виїзду закордон чи позбавлення права керувати автотранспортними засобами. Якщо боржник ухиляється від сплати аліментів на утримання дітей, то відповідно до ст.164 Кримінального кодексу України, йому загрожують громадські роботи на строк від 80 до 120 годин, або арешт на строк до трьох місяців, або обмеження волі строком до двох років.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!