У Вараші ремонтуватимуть дороги і тротуари

Зимовий період завжди є випробуванням для дорожнього покриття у будь-якому населеному пункті. Особливо небезпечні різкі перепади температур, відлиги й заморозки.

У центрі громади вже найближчим часом заплановано розпочати поточний ремонт доріг і тротуарів. У 2022 році є намір витратити задля цього 3 млн 459 тис грн.

"У бюджеті громади цьогоріч передбачені кошти на поточний ремонт доріг. Плануємо найближчим часом, за сприятливих погодних умов, розпочати ремонт як доріг, так і тротуарів у Вараші. Але, іще раз зауважу, роботи розпочнуться коли дозволятиме погода. Будемо працювати, щоб дороги були якісно відремонтовані і жителі були задоволені", – зауважує заступник міського голови Ігор Воскобойник.

Нагадаємо, що на відновлення дорожнього покриття у центрі громади минулого року було витрачено 1 млн грн.

6563 1

До слова, стан доріг непокоїть і жителів обласного центру. Сьогодні під час сесійного засідання міський голова Рівного Олександр Третяк прокоментував ситуацію.

"Дороги перебувають в нехорошому стані і так не лише у Рівному. Зима була аномальною за рівнем коливання температур. То різко вгору, то різко вниз. Для асфальтного покриття це катастрофічно. На даний момент ми маємо велику кількість проблемних місць в асфальтному покритті. Зараз укладаємо холодний асфальт і щебеневу суміш. Це тимчасові кроки. Цього вистачає на тиждень і знову утворюються ями. Але зараз в області не працює жоден завод з виробництва асфальту. Тому гарячого асфальту для ремонту доріг ще немає. Причина – в погодних умовах", – наводить слова очільника обласного центру муніципальна газета 7 днів.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!