• Головна
  • Новини
  • Засідання комісії ТЕБ та НС Вараської громади: комендантська година, блокпости, дистанційне навчання

Засідання комісії ТЕБ та НС Вараської громади: комендантська година, блокпости, дистанційне навчання

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вараської міської територіальної громади під головуванням міського голови міста Вараш Олександра Мензула.

Члени комісії своїм рішенням запровадили воєнний стан у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

Насамперед на комісії ТЕБ та НС вирішено сьогодні, 24 лютого 2022 року, провести друге пленарне засідання 18 сесії Вараської міської ради.

Із метою недопущення дестабілізації ситуації у Вараській міській територіальній громаді та безперебійного функціонування сектору оборони та безпеки громади комісія вирішила: посилити охорону громадського порядку в громаді, організувати та виставити блокпост при в’їзді/виїзді з міста.

Також на території Вараської громади запроваджено комендантську годину щоденно із 21:00 по 6:00 з 24 лютого 2022 року.

IMG 7337ТЕБНС

Щодо закладів освіти вирішено забезпечити функціонування чергових груп у закладах дошкільної освіти громади із 25 лютого 2022 року. У закладах загальної середньої та позашкільної освіти громади запровадити освітній процес з використанням дистанційних технологій із 28 лютого 2022 року.

Протокол позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС Вараської громади №1440-ПТ-ТЕБтаНС-05-22

У Вараській багатопрофільній лікарні будуть призупинені планові медичні огляди та планові операції, а також тимчасово призупинені планові та позапланові відпустки працівників закладу.

За словами заступника директора Центру первинної медичної допомоги Павла Пана Центр вакцинації населення від COVID-19 у Вараші працюватиме у штатному режимі – кожен охочий вакцинуватися повинен мати при собі паспорт.

7327

Міський голова міста Вараш Олександр Мензул зазначив, що старости сіл Вараської громади мають надати реєстр покинутих будівель для можливості приймання (розселення) евакуйованого населення, проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо збереження спокою у старостинському окрузі.

"Зберігаємо спокій і довіряємо лише перевіреній інформації з офіційних джерел. Звертати увагу на переміщення невідомих осіб (особливо у військовій формі із якимись червоними елементами на одязі) та транспорту, про що повідомляти правоохоронні органи – телефонуйте 102", – сказав очільник громади.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!