• Головна
  • Новини
  • Підприємства, установи й організації Вараської громади переведено "на рейки" воєнного часу

Підприємства, установи й організації Вараської громади переведено "на рейки" воєнного часу

Відбулося третє пленарне засідання 18 сесії Вараської міської ради. Депутати зібралися у новому місці – оскільки у сесійній залі будівлі виконавчого комітету розташувався волонтерський штаб, то для засідання було обрано актову залу колишнього КМКП.

У порядку денному пленарного засідання одне питання – про переведення підприємств, установ та організацій Вараської громади на функціонування в умовах воєнного часу.

7605

"Виявилося, що у законодавстві не надто докладно було виписано щодо функціонування підприємств, зокрема критичної інфраструктури, в умовах, свідками яких ми нині з вами є. Тому ми, як орган місцевого самоврядування, у межах своїх повноважень маємо право ухвалити рішення, котре, зокрема, допоможе діяти керівництву станції. До слова, ми перші в області, хто ухвалює подібне рішення",  – сказав міський голова Олександр Мензул.

7575

22 присутніх на засіданні депутата проголосували "за". Затим депутати обговорили поточну ситуацію воєного стану на теренах громади.

7579

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!